Рефрактометър за вино захаромер и предполагаем алкохолен градус
Рефрактометър за вино захаромер и предполагаем алкохолен градус Ref.104
Рефрактометър за захар и предполагаем алкохолен градус
Рефрактометър за вино (Нисък клас) - измерване на захари (Brix) и предполагаем алкохолен градус (Vol). Автоматична компенсация на температурата (ATC) от 10 °C до 30 °C.
Вижте разликите между нисък и висок клас тук.
Рефрактометърът служи да помогне на потребителя да следи моментния процент на концентрация на захар в храни и напитки, както и е особено практичен за хората, занимаващи се с винопроизводство, събиране, преработка и бутилиране на напитки. Лесно можете да проверите за зрялостта на плодовете или да тествате концентрацията на захар в храни и напитки, за да се гарантира качеството на продукта.
Характеристики:
Измерване обхват:
Захарност: 0-40% Brix
Предполагаем алкохолен градус: 0-25% Vol
Минимално разделение:
Захарност: 0.2% Brix
Предполагаем алкохолен градус: 0.2% Vol
Точност:
Захарност: ± 0.2% Brix
Предполагаем алкохолен градус: ± 0.2% Vol
Референтна температура: 20 °C
Температурна компенсация (ATC): 10 ~ 30 °С
Съдържание на опаковката:
- 1 х Рефрактометър за захар с АТС
- 1 х Пипетки
- 1 х Отвертка за калибриране
- 1 х Описание за работа на български език
- 1 х Сертификат за калибриране
- 1 х Пластмасова кутия
Може да разгледате и другите ни най-продавани рефрактометри:
=> Рефрактометър за захар 0-32%
=> Рефрактометър за алкохол 0-80%
Още полезни теми: