Трифазен WIFI смарт електромер с множество защити Tuya Smart Life 380V 80А TVPS3-80T Taxnele
Трифазен електромер със защити от ниско и високо напрежение, претоварване. Можете да наблюдавате през всяко едно време на LCD дисплей или приложение за телефон, напрежение, ток и мощност. WIFI връзка с всички популярни смарт приложения: Tuya Smart, S..
192,00лв
Без данък: 192,00лв
TVPS3-80T
Многофункционален смарт WIFI електромер, прекъсвач и таймер TXCB2-TWM Taxnele
Многофункционален смарт WIFI електромер, прекъсвач и таймер за монтаж към DIN шина 63А с опция за реален мониторинг на моментно, дневно, седмично и годишно потребление на електроенергия. Устройството може да се свърже към домашната WIFI мрежа. Кат..
49,00лв
Без данък: 49,00лв
TXCB2-TWM
Многофункционален смарт WIFI електромер, прекъсвач, предпазител и таймер TXCB2-VAP Taxnele
Многофункционален смарт WIFI електромер, прекъсвач, предпазител и таймер за монтаж към DIN шина 63А с опция за реален мониторинг на моментно, дневно, седмично и годишно потребление на електроенергия. Устройството може да се свърже към домашната WI..
54,00лв
Без данък: 54,00лв
TXCB2-VAP
WIFI Интелигентен превключвател, измервател на напрежение и мощност, таймер, защита на напрежението KWS-302WF Taxnele
Монофазен електромер със защити от ниско и високо напрежение, претоварване, температурна защита и други. Можете да наблюдавате през всяко едно време на цветен LCD дисплей, напрежение, ток и мощност. WIFI връзка с няколко популярни смарт приложения: T..
95,00лв
Без данък: 95,00лв
KWS-302WF
WIFI Смарт електромер 100A с цветен дисплей Tuya Smart Life D52-2066WF Taxnele
Монофазен електромер с цветен дисплей и работно напрежение от AC 40V до 300V. Можете да наблюдавате през всяко едно време на LCD дисплей - напрежение, ток и мощност. WIFI връзка с всички популярни смарт приложения: Tuya Smart и Smart Life. Наблюдение..
49,90лв
Без данък: 49,90лв
D52-2066WF
WIFI Смарт електромер с времеви програматор и защити 60А TXM08 Taxnele
Монофазен електромер със защити от ниско и високо напрежение, претоварване, защита по ток и времеви програматор за пестене на енергия. WIFI връзка с популярни смарт приложения: Tuya Smart и Smart Life. Наблюдение от телефон на следните измервани пара..
65,00лв
Без данък: 65,00лв
TXM08
WIFI Смарт електромер с множество защити Tuya Smart Life TVPS1-63T Taxnele
Монофазен електромер със защити от ниско и високо напрежение, претоварване, защита срещу изтичане, защита при земетресение. Можете да наблюдавате през всяко едно време на LCD дисплей, напрежение, ток и мощност. WIFI връзка с всички популярни смарт пр..
75,00лв
Без данък: 75,00лв
TVPS1-63T
WIFI Смарт електромер с множество защити, двойно реле, калибрация, Tuya Smart Life TVPS1-63LW Taxnele
Монофазен електромер със защити от ниско и високо напрежение, претоварване, защита срещу изтичане, защита при земетресение, който за разлика от останалите модели има две релета, с които изключва едновременно фаза и нула. Можете да наблюдавате по-всяк..
85,00лв
Без данък: 85,00лв
TVPS1-63LW
WIFI Смарт електромер с цветен дисплей и множество защити Tuya Smart Life TVPS1-63TC Taxnele
Монофазен електромер с цветен дисплей, защити от ниско и високо напрежение, претоварване, защита срещу изтичане, защита при земетресение. Можете да наблюдавате през всяко едно време на LCD дисплей, напрежение, ток и мощност. WIFI връзка с всички попу..
82,00лв
Без данък: 82,00лв
TVPS1-63TC
WIFI Смарт електромер с цветен дисплей, множество защити, двойно реле, калибрация, Tuya Smart Life TVPS1-63LWC Taxnele
Монофазен електромер с цветен дисплей, защити от ниско и високо напрежение, претоварване, защита срещу изтичане, защита при земетресение, който за разлика от останaлите модели има две релета, с които изключва едновременно фаза и нула. Можете да наблю..
95,00лв
Без данък: 95,00лв
TVPS1-63LWC
Многофункционален трифазен електромер 3 X10 (100A), 3 X 220/380(V), 3 X 230/400(V) TXM303C Taxnele
Многофункционален трифазен електромер Taxnele, модел TXM303C, който измерва в реално време следният набор от параметри: Обща активна енергия KWh; Положителна активна енергия KWH; Отрицателна активна енергия KWH; Обща реактивна енергия KWH..
155,00лв
Без данък: 155,00лв
TXM303C
Монофазен WIFI смарт електромер с множество защити Tuya Smart Life 100А TVPS1-100TP Taxnele
Монофазен двупосочен електромер 100А, който може да измерва положителната активна енергия, както и отрицателната активна енергия в електрическа мрежа, в която има свързана фотоволтаична система. Този смарт електромер позволява управлението му от дист..
96,00лв
Без данък: 96,00лв
TVPS1-100TP
Трифазен електромер 100А с двупосочно измерване на енергията Solar PV TXM301 Taxnele
Трифазен електромер Taxnele 3X10 (100A), който показва в реално време обща енергия KWh, положителна KWH, отрицателна KWH, обща реактивна енергия KWH, напрежение, ток, активна мощност, реактивна мощност, фактор на мощността и честота. Запазване на ..
140,00лв
Без данък: 140,00лв
TXM301
Трифазен електромер за дин шина 3X10 (100A), 3X220/380(V), 3 X230/400(V) TXM302 Taxnele
Трифазен електромер за дин шина 3X10 (100A), 3X220/380(V), 3X230/400(V), отговарящ на международните стандарти IEC62053-21 и IEC62052-11. Подходящ за инсталация на 35мм DIN шина. Има добра устойчивост на електромагнитни смущения, ниска консумация на ..
120,00лв
Без данък: 120,00лв
TXM302
Електромери

Електромерите са измервателни уреди, използвани за отчитане на потреблението на електрическа енергия в домакинства, предприятия и индустриални обекти. Те записват количеството консумирана електроенергия, обикновено изразена в киловатчасове (kWh), и предоставят тази информация на доставчиците на енергия за таксуване на клиентите. Електромерите могат да бъдат класифицирани в два основни типа: аналогови електромери и цифрови електромери.

1. Аналогови електромери: Тези електромери използват механични устройства за регистриране на консумацията на енергия. Те съдържат ротор, който се върти в присъствието на електрически ток и движи механизъм за отбелязване или стрелка по скала, която показва изразходваната енергия. Аналоговите електромери обикновено изискват ръчно четене, при което показанията се записват от служител на комуналната компания на редовни интервали.

2. Цифрови електромери: За разлика от тях, цифровите електромери са електронни устройства, които директно преобразуват измерения ток в брой киловатчасове. Те съхраняват данните за потреблението на енергия в паметта си и могат да предоставят текущи, исторически и други подробни данни за потреблението на енергия. Цифровите електромери могат да комуникират с устройства за дистанционно отчитане, което позволява автоматично събиране и обработка на данни за потребление.

Освен основната си функция за измерване на потреблението на енергия, електромерите могат да бъдат оборудвани с допълнителни функции, като например:

1. Временен часовник: Това показва датата и часа, когато е направено отчитането.
2. Часовник за работа: Това показва общия брой часове, през които електромерът е работил.
3. Брой импулси: Това показва броя на импулсите, генерирани от електромера, които могат да се използват за изчисляване на действителното потребление на енергия.
4. Функции за защита: Някои електромери имат вградени функции за защита, като например защита от пренапрежение, която може да помогне за предотвратяване на повреда на електромера поради колебания в мрежовото напрежение.

Изборът между аналогов и цифров електромер зависи от фактори като необходимата точност на измерването, изискванията за поддръжка и разходите. Цифровите електромери обикновено предлагат по-добра точност и възможности за функции, но може да изискват по-скъпи първоначални инвестиции и редовна поддръжка. От друга страна, аналоговите електромери са по-евтини и изискват минимална поддръжка, но предоставят по-малко подробности и трябва да се четат ръчно.

В обобщение, електромерите са основни инструменти за измерване и проследяване на потреблението на електрическа енергия. Те се предлагат в аналогови и цифрови варианти и могат да бъдат оборудвани с допълнителни функции за подобряване на тяхната функционалност и ефективност. Изборът между двата типа зависи от различни фактори, включително точността на измерването, изискванията за поддръжка и цената.