За да сме сигурни че ще получите на време необходимия ви инструмент, ние работиме с двата  най-големи и сигурни куриери в България:

  • Еконт (ползвате 20% отстъпка от стандартната куриерска услуга) 
  • Спийди

Транспорта до нашите клиенти не е безплатен и сумата може да бъде ясна след изготвяне на товарителница. За информация относно сумата за транспорт до вашия адрес моля, свържете се с нас.

Но това не е всичко, помислили сме и за клиентите ни в Гърция и Румъния. Там се доверяваме отново на лидерите куриери в тези страни:

  • Румъния - DPD COURIER
  • Гърция - ACS COURIER

Всички поръчки могат да бъдат изпратени до тези страни с наложен платеж или да бъдат предплатени с платежна карта или банков превод. За България предоставяме на всеки един клиент и опция преглед преди заплащане.

Всички заявки направени до 16.30ч. се изпращат в същия работен ден. Продуктите на склад в България се доставят до офис на куриер или врата на клиент за 24 часа.

* Срокът на доставка е възможно да бъде удължен при забавяне от страна на куриерските фирми по време на празници или обстоятелства независещи от нас. Ние със сигурност ще ви предложим най-бързия куриер по време на потвърждаване на поръчката.

Бъдете спокойни, вашата пратка вече пътува към вас!