eTop.bg е търговска марка на българска компания с над 13 години опит в търговията и поддръжката на специализирани и качествени продукти в сферата на измервателните дейности, както за любители, така и за професионалисти.

Защо да изберете нас?

Екипът ни от квалифицирани инженери може да Ви консултира за най-подходящите решения и артикули, спрямо Вашите изисквания. Предоставяме информация за първоначалните настройки и правилната експлоатация на избраните от Вас продукти, за да имате оптимални резултати в използването им. Разполагаме със сервизен център за гаранционно и следгаранционно обслужване. Предлагаме и модификация на част от продуктите спрямо индивидуални задания.

Можем ли да ви доставим продукт извън нашия каталог?

Търговският ни екип е опитен и в проучването, договарянето и вноса на продукти, извън нашия каталог, по специфични клиентски запитвания. Разполагаме със складове в Азия, където всеки един продукт се проверява от нас, препакетира и групира за да пътува безопастно и на конкурентна цена.

Всички клиенти на едро са добре дошли да ни изложат техните задания на ✉️ orders@etop.bg

Склада ни в Shenzhen (Китай), мястото където всеки продукт се тества и проверява да отговаря на характеристиките на производителя.

 

Склад 2 Hong Kong (Хонг Конг) колектива който отговаря за логистика на продуктите ни.

 

Наши партньори:

NOYAFA

Световен производител на кабелни тестери и измервателни уреди.

LUCKY FISH FINDER

Дългогодишни приятели и партньори, лидери в производството на сонари за риболов.

 

TENMARS

Световни лидери в производството на уреди за измерване на електромагнитени полета, радиошум и радиация.

Къде доставяме?

Напрактика можем да доставим навсякъде! Силни сме обаче най-вече в България, Румъния, Унгария и Гърция. Имаме договорени изгодни условия с най-големите транспортни компании в тези страни, което ни позволява да предложим наистина конкурентни цени и най-добро обслужване.

 

Как да си направя поръчка?

Предлагаме няколко начина за пускане на поръчки в зависимост от нуждите на клиента:

Oн-лайн 

 0896 87 77 33

✉️ orders@etop.bg

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!