eTop.bg е българска компания с над 10 години опит в търговията и поддръжката на специализираникачествени продукти в сферата на измервателните дейности, както за любители, така и за професионалисти.

Защо да изберете нас?

Екипът ни от квалифицирани инженери може да Ви консултира за най-подходящите решения и артикули, спрямо Вашите изисквания. Предоставяме информация за първоначалните настройки и правилната експлоатация на избраните от Вас продукти, за да имате оптимални резултати в използването им. Разполагаме със сервизен център за гаранционно и следгаранционно обслужване. Предлагаме и модификация на част от продуктите спрямо индивидуални задания.

Имаме гъвкава ценова политикаблагодарение на изградената ни партньорска мрежа с производители и доставчици от Хонг Конг, Китай, Сингапур и Тайван.

Търговският ни екип е опитен и в проучването, договарянето и поръчката на продукти, извън нашия каталог, по специфични клиентски запитвания.

Имаме договорени изгодни условия с големи транспортни компаниикоето ни позволява да предложим наистина конкурентни цени на нашите клиенти в България, Румъния, Унгария и Гърция.

Можете да ни откриете на следните телефони: 

+359/ 896 877 733

Или да изпратите своите запитвания на: orders@etop.bg

Пожелаваме Ви приятно пазаруване!