. Мултиметър 5в1 с възможност за измерване на: LUX, dB, °C, RH, AC, DC GVA-19 GVA-19 eTop
GVA-19 е мултиметър от ново поколение който съчетава функциите на 5 различни измервателни уреда - мултиметър, звукомер, светломер, термометър и влагомер. Уредът е разработен за измерване на напрежение, ток, капацитет, съпротивление, че..
149,00лв
Без данък: 149,00лв
GVA-19
NOYAFA Digital Multimeter Intelligent Smart Touch Screen , with NVC AC /DC Voltage, True RMS NF-5330C
Характеристики: Троен тъч скрийн дисплей LCD (основен дисплей, допълнителен дисплей, аналогова лента) Метод на измерване: двойно интегрално A/D преобразуване Честота на измерването: около 3 пъти в секунда Индикация за превишаване или ниск..
94,00лв
Без данък: 94,00лв
NF-5330C
Professional, 6000 Counts T-RMS Digital Multimeter for Electrical Measurement and Non-contact Voltage Detection MUL-318
Този професионален T-RMS мултицет е най-добрият  избор за измерване на AC/DC напрежение, AC/DC ампераж, съпротивление, капацитет, наличие на верига под напрежение, честота, тестване на диоди и температура. Освен това ви позволява безопасно да из..
72,00лв
Без данък: 72,00лв
MUL-318
Бюджетен мултицет с измерване на напрежение, ток, диоди, транзистори и др. A830L
ANENG A830L е мултицет измерващ прав ток, напрежение право или променливо, съпротивление, диоди и транзистори. Той разполага с голям LCD дисплей лесен за четен и здрав корпус подходящ за работа в тежки условия. Уред който всеки домашен майстор трябва..
15,00лв
Без данък: 15,00лв
A830L
Интелигентен мултицет AC DC напрежение съпротивление капацитет диод NCV Hz S1
Характеристики: Цифров мултицет с голям VA цветен дисплей, ясна дефиниция с голям шрифт и лесен за четене на данни. Той може да измерва бързо множество електронни стойности, като капацитет, истинска RMS, диод, температура, честота и съпротивлен..
93,00лв
Без данък: 93,00лв
S1
Мултиметър мултицет M118A True RMS с фенер и NCV тест M118A
Модел M118A е True RMS цифров мултиметър автоматично сканиращ и разпознаващ вида на входния сигнал, който ще измервате. Има памет за 6000 измервания и голям ясен  и лесен за четене дисплей. Стабилна производителност и висока точност. В допълн..
35,00лв
Без данък: 35,00лв
M118A
Цифров мултифункционален клемомер с автоматичен обхват за измерване текущото AC/DC напрежение E04-007 eTop
Описание: Измервателен уред модел E04-007 представлява цифров ръчен клемомер с широк спектър от функции. Това е компактен и удобен за работа професионален инструмент, предназначен за тестване на клеми, с отчитане на: постоянно и променливо напреже..
65,00лв
Без данък: 65,00лв
E04-007
Тестер за фазова последователност и индикатор за въртене 120V-400VAC MS5900
Тестер за фазова последователност и индикатор за въртене 120V-400VAC Трифазен тестер за фазова последователност се използва за откриване на посоката на магнитното поле, въртенето на фазовата последователност и посоката на въртене на двигателя. ..
99,00лв
Без данък: 99,00лв
MS5900
Уред за измерване на фазовата последователност E04-035 eTop
Измервателен уред модел Е04-035 е ръчен мултифункционален тестер за посоката на въртене на двигатели и фазовата последователност. Той е предназначен за откриване на ротационното поле на трифазни системи и определяне посоката на въртене на двигателя, ..
90,00лв
Без данък: 90,00лв
E04-035
Уред за измерване на фазовата последователност с LED индикатор SM852B
Използва се за откриване на отворена фаза и последователността на фазите. Последователността на фазата се показва от светодиод (LED) и зумер. Проектиран и произведен според вторичния стандарт за безопасност, той е удобен за носене, тестът е бърз и..
69,00лв
Без данък: 69,00лв
SM852B
Цифров AC/DC клемомер мултиметър E04-014
Този преносим цифров клемомер е инструмент за измерване, предназначен за използване от електротехници, техници и сервизи. Той е в състояние да измерва DC и AC напрежение, променлив ток, съпротивление, диод, непрекъснатост и температура. Този измер..
65,00лв
Без данък: 65,00лв
E04-014
Цифров мултиметър за мрежови и телефонни кабели MUL-213
Този тънък и преносим мрежов цифров мултиметър има стабилна производителност и капацитет срещу падане. С дизайн на веригите, центрирани върху широкомащабни IC A / D преобразуватели и верига за защита от претоварване, осигурявайки отлична производител..
80,00лв
Без данък: 80,00лв
MUL-213

Мултицет, наричан още мултимер или мултиметър е многофункционален измервателен уред, който има възможността да измерва различни електрични величини. В най-простия случай мултицета съчетава функциите на волтметър и амперметър (за постоянен и променлив ток) и омметър (разпространено е названието амперволтомметър или авометър). Показанието е цифрово или аналогово (стойностите се отчитат чрез скала и стрелка). Захранването обикновено е с батерии, но има модели, които се захранват от мрежата или чрез слънчеви батерии.

С развитието на техниката възможностите на мултицетите стават все по-многобройни, размерите му – все по-малки, а точността му – по-голяма. Съвременните мултиметри могат да измерват например и честота, капацитет, температура, параметри на транзистори, магнитни величини и др. Вграждат се различни полезни функции като автоматична смяна на обхватите, калибриране, памет за минали измервания, самоизключване.

Цифрови мултицети

При цифровите мултицети сигналът на входа се преобразува от аналогово-цифров преобразувател и измерената стойност се показва като цифрова величина. Измервателните обхвати по правило се простират от 200 mV до 1000 V и от 20 µA до 20 A. Цифровите мултиметри при измерване на напрежение имат много високо входно съпротивление – от порядъка на 1 до 20 MΩ, като стандартната стойност е 10 MΩ (не зависи от обхвата на измерването, за разлика от аналоговите. Относителната грешка при измерванията зависи от обхвата, като най-често е по-малка от 1%. При постояннотоковите обхвати грешката при добрите уреди по правило е под 0,2%. Входният капацитет е 100 pF, падът на напрежение при измерване на ток е не повече от 0,2 V. Захранването на портативните мултиметри обикновено става от батерия с напрежение 9 V. Потребяваният ток не превишава 2 mA при измерване на постоянни напрежения и токове, и 7 mA при измерване на съпротивления и променливи напрежения и токове. Мултицета обикновено е работоспособен при разряд на батерията до напрежение 7,5 V.

Аналогови мултицети

От 1990 г. насам чисто аналоговите мултицети (със стрелкови уред) играят все по-малка роля в измервателната практика. Това се дължи преди всичко на по-ниската цена на цифровите мултиметри, както и на доста други техни предимства пред аналоговите. Като предимство би могло да се отбележи, че стрелковите уреди работят без захранване при измерване на ток и напрежение, т.е. не съществува ситуация „паднала батерия“.