Промоция Професионален рефрактометър за вино– захаромер и алкохолен градус RHWN-25ATCBr
  • Професионален рефрактометър за вино– захаромер и алкохолен градус RHWN-25ATCBr
  • Професионален рефрактометър за вино– захаромер и алкохолен градус RHWN-25ATCBr
  • Професионален рефрактометър за вино– захаромер и алкохолен градус RHWN-25ATCBr
  • Професионален рефрактометър за вино– захаромер и алкохолен градус RHWN-25ATCBr
  • Професионален рефрактометър за вино– захаромер и алкохолен градус RHWN-25ATCBr
  • Професионален рефрактометър за вино– захаромер и алкохолен градус RHWN-25ATCBr
Цена: 89,00лв 75,00лв с ДДС
В наличност
Модел: Ref.004
Марка: E-ETOP
На склад: Bulgaria
Доставка: 24 ЧАСА
Лесна поръчка

Попълнете телефон и име и наш представител ще се свърже с Вас, за да потвърди покупката ви.

          Име:

Телефон:

                      Поръчай

Захаромер - Най-високо качество на пазара - За поръчки ☎ 0896/877733 код на продукта Ref.004

Професионален рефрактометър за вино (Висок клас) - измерване на захари (Brix) и предполагаем алкохолен градус (Vol). Автоматична компенсация на температурата (ATC) от 10 °C до 30 °C.

Вижте разликите между нисък и висок клас тук.

Забележка: Този рефрактометър за захар от висок клас измерва захарност и ПРЕДПОЛАГАЕМ алкохолен градус на базата на измерената захар. Той НЕ може да измерва реален алкохолен градус на вече готови спиртни напитки като, вино и ракия.

Този рефрактометър осигурява по-висока точност на измерването и е специално проектиран да работи със захарни течности, като например плодови и зеленчукови сокове, безалкохолни напитки, шара и др.

Рефрактометърът служи да помогне на потребителя да следи моментния процент на концентрация на захар в храни и напитки, както и е особено практичен за хората, занимаващи се с винопроизводство, събиране, преработка и бутилиране на напитки. Лесно можете да проверите за зрялостта на плодовете или да тествате концентрацията на захар в храни и напитки, за да се гарантира качеството на продукта.

Уредът е изработен от качествени материали, които му гарантират голям период на експлоатация.


ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК PH метър за измерване киселиността на виното. Защо е важно да се контролира?

Измерването и контрола на рН на виното е важно, защото неговата стойност се отразява на качеството на продукта по отношение на вкус, цвят, окисляване и устойчивост.

Оптималното рН на плодовия сок преди процеса на ферментация е между 2.9 - 4.0.

При вината с високо рН вероятността от размножаване на различни бактерии  е много по-голяма.

Всяко рН над 4,0 указва, че виното ще се развали бързо и е химически нестабилно. Ниските стойности на рН запазват свежестта на виното за по-дълъг период, в това число първоначалния цвят и аромат.

Оптималният pH за вино е между 3,0 и 3,8. В този интервал, много микроорганизми (включително много оцетни бактерии) ще им бъде много трудно да се развият. Можете да коригирате pH като добавите винена киселина или лимонова киселина, ако е необходимо.

За белите вина оптималното рН е между 3.00 - 3.30, а за червеното вино - 3.40-3.50.


Характеристики:

Измерване обхват:

   Захарност: 0-40% Brix

   Предполагаем алкохолен градус: 0-25% Vol

Минимално разделение:

   Захарност: 0.2% Brix

   Предполагаем алкохолен градус: 0.2% Vol

Точност:

   Захарност: ± 0.2% Brix

   Предполагаем алкохолен градус: ± 0.2% Vol

Референтна температура: 20 °C

Температурна компенсация (ATC): 10 ~ 30 °С


Съдържание на опаковката:

  • 1 х Рефрактометър за захар с АТС
  • 1 x PH метър
  • 2 х Пипетки
  • 1 х Метална отвертка за калибриране
  • 1 х Бутилка с дестилирана вода
  • 1 x Кърпичка за почистване
  • 1 х Описание за работа на български език
  • 1 х Пластмасова кутия
  • 1 х Луксозна хартиена кутия

 

Може да разгледате и другите ни най-продавани рефрактометри:

=> Рефрактометър за захар 0-32%

=> Рефрактометър за алкохол 0-80%

Още полезни теми:

Какво е рефрактометър?

Как се калибрира?

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър