New Arrival IP67 Waterproof Pet Collar GSM AGPS Wifi LBS Mini Light GPS Tracker For Pets Dogs Cats Cattle Sheep Tracking Locator Topin G12
GPS тракерът за домашни любимци е изработен от здрав водоустойчив материал, който е достатъчно издръжлив за носене от всеки един домашен любимец. С множество режими на позициониране, той може да осигури по-точно позициониране, така че не е нужно да с..
130,00лв
Без данък: 130,00лв
Topin G12
Промоция
GPS тракер с голяма вградена батерия и проследяване в реално време TK905
GPS Tracker TK905 работи с GSM / GPRS мрежи и GPS сателити, като може да локализира и наблюдава всякакви цели дистанционно чрез SMS, APP и Интернет. Той използва най-модерната двойна GPS и AGPS технология за позициониране. Освен това, със силния вгра..
169,00лв 156,00лв
Без данък: 156,00лв
TK905
Popular Mini Pet Tracker With Collar GSM/GPRS Positioning Real Time GPS Tracker Dog Pet TK909 TK909
GPS тракер за кучета и домашни любимци. Работи със сим карта на 2G GSM мрежа 850/900/1800/1900mHZ. Може да се ползва стандартна сим карта за разговори, както и сим карта предназначена само за интернет данни. Тракера работи посредством безплатно прило..
145,00лв
Без данък: 145,00лв
TK909
Pet Dog Anti Barking Device USB Electric Ultrasonic Dogs Training Collar Dog Stop Barking Vibration Anti Bark Collar Anti-Barking
Характеристики: С възможност за промяна на чувствителността, този електронен нашийник ще ви помогне да обучите кучето си да лае по-малко Може лесно да се зарежда с USB кабел Малък, лек и удобен за кучета Възможност за регулиране и използв..
59,00лв
Без данък: 59,00лв
Anti-Barking
Mini Builtin Battery GSM GPS tracker ST-903 for Car Kids Personal Voice Monitor Pet track device with free online tracking APP ST-903
Основни функции: Автономно захранване чрез вградена батерия 1050mAh Гласов монитор(гласово подслушване) Аларма за напускане на гео-ограда( информира за напускане на обекта извън посочени граници) Аларма за превишена скорост Поддържа 2G ..
95,00лв
Без данък: 95,00лв
ST-903
Mini OBD GPS Tracker Car Tracker OBDII Tracking Micodus MV33 MV33
Този OBD GPS тракер е най-новият дискретен OBD автомобилен GPS тракер, който е проектиран специално за превозни средства, като автомобили и камиони! Има широко работно напрежение 9-40 волта, съвместимо с повечето превозни средства на пазара! Той раз..
86,00лв
Без данък: 86,00лв
MV33
Baseus Wireless Smart Tracker Anti-lost Alarm Tracker Key Finder Child Bag Wallet Finder APP GPS Record Anti Lost Alarm Tag BaseusGPS
Намерете вещите или ключовете си, където и да сте ги забравили. Двупосочно предаване на сигнала, с цел превенция от загубване - когато дистанцията между вашето мобилно устройство и Baseus е над 30 метра на открито или 10 метра на закрито, автоматизир..
55,00лв
Без данък: 55,00лв
Т2

GPS тракерите или GPS проследяването в днешно време има много голямо приложение, а не само в шпионските филми от миналия век. В много случаи то може да даде жизненоважна информация за изгубилия се човек в планината или ловното куче в гората тръгнало след следите на дивеч. Всеки опитен превозвач с много автомобили е изгубен без gps за проследяване на МПС. 

 

На пазара се предлагат различни по вид проследяващи GPS тракерите. В зависимост от принципа им на работа, приложение, размери и устройство те се разделят на няколко основни категории:

 

Тракер за куче (GPS за кучета)

GPS тракер автомобили

GPS проследяване на хора

Устройства против загуба ( на ключове, документи, телефон и т.н.)

 

Проследяването на кучета с GPS тракер е приложимо за всички породи имащи навика да бягат от собственика си или да не изпълняват неговите команди. Този тип джипиес за кучета са с малки размери и са съвместими с каишката на животното. Те по никакъв начин не го дразнят, смущават или вредят, а напротив биха му помогнали да бъде открито, докато е изпаднало в паника или следва следа. По-голяма част от джипиеси за кучета работят чрез сим карти за мобилен интернет, но има и такива gps тракер за куче без сим карта. 

 

Със сигурност обаче най-голямо приложение GPS тракерите имат в проследяването и защитата на автомобилите. Те са толкова развити в тази област, че дори могат да противодействат на опитите за кражба, както и да алармират собственика за проблем.

 

Комбинираните уреди с гласов подслушвател са подходящи за защита и проследяване на вашите деца или възрастни родители. Те им позволяват да имат обратна връзка с вас, а вие спокойствието че ги знаете къде се намират във всеки един момент.

 

Устройства против загуба са обикновенно най-малките тракери които позволяват да бъдат невидими и определено да не се натрапват. Те се характеризират с това че работят с Bluetooth или WIFI връзка и нямат голям обхват.