Sand Scoop Underground Metal Detector Sand Scoop Shovel Set Digging Tool SET-SHOVEL
Комплект лопата и сито за пясък са задължителни атрибути за всички металотърсачи, работещи на плажа или в местности с рохкава почва.   Характеристики:   Изработени от висококачествена пластмаса, подходяща за продължи..
39,90лв
Без данък: 39,90лв
SET-SHOVEL
Stainless beach Sand Scoop Metal Detecting High quality accessories with Handle Tool Fast Sifting Metal Detector ACC-SCOOP
Изработена от висококачествена неръждаема стомана, устойчива на износване с дълъг експлоатационен живот.   Компактна и лека, тя е създадена специално за търсене в пясък или под вода. Шестоъгълните дупки позволяват на пясъка да преминава бе..
159,00лв
Без данък: 159,00лв
ACC-SCOOP
Outdoor Metal Detector Supporting Tools Gold Finder Shovel Military Folding Shovel Spade Emergency Garden Campiing Tool ACC-SHOVEL
    Сгъваемата лопата за копане с остър ръб, трион и отварачка е чудесен инструмент за откриване на подземни метали и съкровища. Многофункционалността и сгъваемият механизъм е правят изключителен инструмент. Лопатката е изработ..
24,00лв
Без данък: 24,00лв
ACC-SHOVEL
Black Edge Digger Carbon Steel Garden Tool Multifunctional Digger ACC-DIGGER
  Многофункционален нож - копач със странични заострени зъби може лесно да пробие бетони, твърди почви и упорити коренови системи, идеален за търсене на злато и съкровища.     Изработена е от термично обработена въг..
39,00лв
Без данък: 39,00лв
ACC-DIGGER
На база 2 отзива.
Stainless Steel Hiking Shovel Folding Outdoor Backpacking Digging Trowel with Grip Cover Outdoor Tools ACC-SHOVEL2
Универсална сгъваема мини лопата и брадва за къмпинг от неръждаема стомана (смесица от хром и въглерод). Подсилен дизайн от устойчива на износване стомана и дръжка с EVA sponge покритие против приплъзване, правят лопатата изключително удобна за изпол..
49,00лв
Без данък: 49,00лв
ACC-SHOVEL2
Инструменти

Инструменти - Водещи марки на най-добри цени в eTop.bg