Работно време на магазина ни в гр.Варна: 

(Адрес: Бул. Ян Хунияди 6, офис 207)

От понеделник до петък:              9.00 ч. - 17.00 ч. 

Почивни дни: събота, неделя и официални празници. 

☎ +359 896 87 77 33

✉️ orders@etop.bg

 

Доставка:

За да сме сигурни че ще получите на време необходимия ви инструмент, ние работим с двата  най-големи и сигурни куриери в България:

  • Еконт (ползвате 20% отстъпка от стандартната куриерска услуга) 
  • Спийди

Транспорта до нашите клиенти не е безплатен и сумата може да бъде ясна след изготвяне на товарителница. За информация относно сумата за транспорт до вашия адрес моля, свържете се с нас.

Но това не е всичко, помислили сме и за клиентите ни в Гърция и Румъния. Там се доверяваме отново на лидерите куриери в тези страни:

  • Румъния - DPD COURIER
  • Гърция - ACS COURIER

Всички поръчки могат да бъдат изпратени до тези страни с наложен платеж или да бъдат предплатени с дебитна карта или банков превод.

За България предоставяме на всеки клиент опция преглед преди заплащане.

Всички заявки направени до 16.30ч. се изпращат в същия работен ден. Продуктите на склад в България се доставят до офис на куриер или врата на клиент за 24 часа.

*** Срокът на доставка е възможно да бъде удължен при забавяне от страна на куриерските фирми по време на празници. Ние със сигурност ще ви предложим най-бързия куриер по време на потвърждаване на поръчката.

Бъдете спокойни, вашата пратка вече пътува към вас!

 

Рекламации:

Рекламации се приемат до 14 дни от датата на получаване на стоката отразена в документите за предаване от куриера и попълнена форма " Връщане на продукти". Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента. Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от купувача. Доставчикът има право да не уважи отказването от стоката от страна на клиента, ако същата е повредена или има следи от изпозване.