Battery Tester Checker C AA AAA D N 9V 1.5V ButtonCell Batteries 710-110 eTop
Тестер за батерии модел 710-110 е компактно, функционално и изгодно приспособление за тестване на най-масово използваните днес батерии. Това е идеалният уред за лични и професионални цели, който ще ви позволи да следите моментното състояние на батери..
23,90лв
Без данък: 23,90лв
710-110

Тестер за бетерии - Водещи марки на най-добри цени в eTop.bg

Тестер за батерии модел 710-110 е компактно, функционално и изгодно приспособление за тестване на най-масово използваните днес батерии. Това е идеалният измервателен уред за лични и професионални цели, който ще ви позволи да следите моментното състояние на батериите, използвани от различните електронни устройства. Особено полезен за професионалисти, използващи електронни устройства и уреди в своята работа.

Тестер 710-110 осигурява лесно и точно измерване на състоянието на 5 типа батерии - C, AA, AAA, D, N, 9V (6F22) и плоски клетъчни батерии 1.55V. Уредът не се нуждае от никаква подготовка за работа (калибриране), а резултатите са лесни за разчитане дори от непрофесионалисти. На графичния дисплей състоянието на батериите се обозначава в три цветови зони, показващи степента на заряд като ‘’добра’’, ‘’ниска’’ и ‘’лоша’’.

Устройството може да тества състоянието на всички видове батерии, използвани от различните електронни устройства – въглеродни, цинкови, алкални и презаредими. Измервателният уред е пригоден за използване при всякакви условия. Той самият използва батерия, като при него е вложена плоска клетъчна батерия 1.55V, която е добавена в комплекта и дори поставена в уреда.

С компактен (джобен) размер и изработен от нечупливи, влагоустойчиви материали, тестер за батерии 710 -110 ще бъде винаги с вас, при това при всякакви атмосферни условия. Имайте предвид, че устройството работи безпроблемно при температури от 0°C до 40°C, което означава, че не можете да го използвате на открито през зимата, както и в неотоплени затворени помещения.