Многофункционален индикатор за напрежение, тестер за серво, спийд контролер CM-8
Многофункционален капацитивен индикатор за: напрежение на типове батерии: LiPo / LiFe / Li-ion / NiMH и Nicd. тестер за серво машинки тестер за спийд контролери Функции: напрежение на отделни клетки общо напрежение на целия пак..
39,90лв
Без данък: 39,90лв
CM-8
Батерия CR2032 CR2032
Високотехнологични литиеви бутонни батерии създадени, за да осигуряват надеждна мощност за малки електронни устройства като играчки, електронни игри, компютри, устройства за сигурност, алармени системи, калкулатори, ключове за автомобил, дистанционни..
2,00лв
Без данък: 2,00лв
CR2032
Многофункционален капацитивен индикатор за напрежение CM-7
Многофункционален капацитивен индикатор за напрежение на типове батерии: LiPo / LiFe / Li-ion / NiMH и Nicd. Функции: напрежение на отделни клетки общо напрежение на целия пакет определяне на клетка с най-ниско/най-високо напрежение ..
25,00лв
Без данък: 25,00лв
CM-7
Презареждаема li-ion батерия 9V, 6800mAh, USB Type C Batt-9V
Спецификации: USB акумулаторна батерия Метод на зареждане: кабел с конектор USB Type C Материал: Литиево йонна батерия Стандартно напрежение: 9V Капацитет на батерията: 6800 mAh Вход: 5 V / 500 mA Размери: 45 х 26 х 16 мм Тегло: 2..
23,00лв
Без данък: 23,00лв
Batt-9V
Battery Tester Checker C AA AAA D N 9V 1.5V ButtonCell Batteries 710-110 eTop
Тестер за батерии модел 710-110 е компактно, функционално и изгодно приспособление за тестване на най-масово използваните днес батерии. Това е идеалният уред за лични и професионални цели, който ще ви позволи да следите моментното състояние на батери..
23,90лв
Без данък: 23,90лв
710-110

Тестер за бетерии - Водещи марки на най-добри цени в eTop.bg

 

Тестер за батерии модел 710-110 е компактно, функционално и изгодно приспособление за тестване на най-масово използваните днес батерии. Това е идеалният измервателен уред за лични и професионални цели, който ще ви позволи да следите моментното състояние на батериите, използвани от различните електронни устройства. Особено полезен за професионалисти, използващи електронни устройства и уреди в своята работа.

 

Тестер 710-110 осигурява лесно и точно измерване на състоянието на 5 типа батерии - C, AA, AAA, D, N, 9V (6F22) и плоски клетъчни батерии 1.55V. Уредът не се нуждае от никаква подготовка за работа (калибриране), а резултатите са лесни за разчитане дори от непрофесионалисти. На графичния дисплей състоянието на батериите се обозначава в три цветови зони, показващи степента на заряд като ‘’добра’’, ‘’ниска’’ и ‘’лоша’’.

 

Устройството може да тества състоянието на всички видове батерии, използвани от различните електронни устройства – въглеродни, цинкови, алкални и презаредими. Измервателният уред е пригоден за използване при всякакви условия. Той самият използва батерия, като при него е вложена плоска клетъчна батерия 1.55V, която е добавена в комплекта и дори поставена в уреда.

 

С компактен (джобен) размер и изработен от нечупливи, влагоустойчиви материали, тестер за батерии 710 -110 ще бъде винаги с вас, при това при всякакви атмосферни условия. Имайте предвид, че устройството работи безпроблемно при температури от 0°C до 40°C, което означава, че не можете да го използвате на открито през зимата, както и в неотоплени затворени помещения.