Рефрактометър за измерване на влажността на пчелен мед, сладко, мармалад Ref.006 eTop
Професионален рефрактометър с три скали подходящ за измерване на водното съдържание, захарността и плътността на пчелен мед. Уред, който трябва да притежава всеки пчелар или сладкар. Най - важните показатели, показващи, кога медът е узрял и готов за ..
70,00лв
Без данък: 70,00лв
Ref.006
На база 2 отзива.
Комплект диоптрично масло и референтен блок за калибриране на рефрактометър за мед OIL-HONEY
Калибрираща течност (диоптрично масло) в комплект с референтен блок, предназначени за калибриране на рефрактометър за мед от 58-90% Brix.  За да сте сигурни в точните показания на вашия рефрактометър за мед  е препоръчително да го калибрира..
14,90лв
Без данък: 14,90лв
OIL-HONEY
Рефрактометър за мед

Рефрактометър за мед (захари, съдържание на влага в пчелен мед).

Професионален рефрактометър с голямо приложение - три скали. Уред, който трябва да притежава всеки пчелар или сладкар.

Всички наши рефрактометри са топ качество, сертифицирани за продажба в Европа.

Уредът е много лесен и удобен за употреба. Снабден с автоматична компенсация на температура (ATC) и не се нуждае от батерии. Изработен от лека метална сплав, който го прави лек и удобен за работа. Пристига с пластмасова кутия протектор, удобна за съхранение и транспортиране.

Ръчен рефрактометър за измерване на три важни показатели на пчелния мед: концентрация по Brix (58~90%), показателя Be' (Baume) (38~43 Be') и съдържание на вода (12~27%). Автоматична температурна компенсация в границите от 10оС до 30оС. Подходящ е също за тестване на продукти с високо съдържание на захар, като желета, мармалади, сиропи и пр.