Металотърсач пинпойнтер GP-pointer за точно локализиране на предмети - зелен цвят GP-GREEN GP-POINTER
Този лек и удобен пинпойнтер използва схема за прецизно претърсване и спомага за бързото локализиране и откриване на находки. Той е идеален за откриване на дребни предмети във всякакви терени от силно минерализирана почва до наситен със солена вода п..
45,00лв
Без данък: 45,00лв
GP-GREEN
Pointer Metal Detector Pro Pinpoint GP-pointer Pinpointing Gold Digger Garden Detecting GP-ORANGE
Този лек и удобен пинпойнтер използва схема за прецизно претърсване и спомага за бързото локализиране и откриване на находки. Той е идеален за откриване на дребни предмети във всякакви терени от силно минерализирана почва до наситен със солена вода п..
45,00лв
Без данък: 45,00лв
GP-ORANGE
На база 1 отзива.
Pointer Metal Detector Pro Pinpoint GP-pointer Pinpointing Gold Digger Garden Detecting GP-BLACK
Този лек и удобен пинпойнтер използва схема за прецизно претърсване и спомага за бързото локализиране и откриване на находки. Той е идеален за откриване на дребни предмети във всякакви терени от силно минерализирана почва до наситен със солена во..
45,00лв
Без данък: 45,00лв
GP-BLACK
На база 3 отзива.
Pointer Metal Detector Pro Pinpoint GP-pointerII Pinpointing Gold Digger Garden Detecting Waterproof GP-ORANGEII
GP-POINTER II е металотърсач пинпойнтер предназначен за прецизно определяне на подземни метални предмети (черни и цветни) във всякакви терени. С водоустойчивост клас IP 66 (MIL STD 810 F) този металдетектор е добре защитен за работа в тежки услов..
82,00лв
Без данък: 82,00лв
GP-ORANGEII
На база 1 отзива.
Pointer Metal Detector Pro Pinpoint GP-pointerII Pinpointing Gold Digger Garden Detecting Waterproof GP-BLACKII
GP-POINTER II е металотърсач пинпойнтер предназначен за прецизно определяне на подземни метални предмети (черни и цветни) във всякакви терени. С водоустойчивост клас IP 66 (MIL STD 810 F) този металдетектор е добре защитен за работа в тежки услов..
82,00лв
Без данък: 82,00лв
GP-BLACKII
пинпойнтер

Пинпойнтер би променил света, когато става въпрос за локализиране и изкопаване на съкровище което сте търсили цял живот. Всеки един уважаващ себе си металотърсач трябва да има задължително няколко инструменти със себе си, а пинпоинтерът е в горната част на този списъка.

 

Представете си, че използвате своя металдетектор и той ви предупреждава, че сте намерили игла в купа сено. Разбира се, можете донякъде да намерите общата област, където е иглата, но използването на пинпоинтер ще ви помогне да я стесните до много малка площ. Когато за първи път започнах да откривам метали, имах само малка лопата и метал детектор, а това ми костваше много време за откриването на предмета. За съжаление, понякога трябваше да изоставя търсенето си напълно, защото просто не можех да намеря това, което моят детектор беше открил. Сега, когато използвам пинпоинтер, никога не оставям дупка, която съм изкопал, без да открия предмета. Пинпоинтерите са подобни на детекторите, но най-голямата разлика е, че детекторът има голяма намотка, която ви помага да намерите целевата област дълбоко в земята, докато пинпойнтерите няма да сканират толкова дълбоко в земята, и ще намерят целта на по-малко от сантиметър от върха си.

 

Има много добри пинпойнтери на пазара и можете да намерите много информация за тях, като търсите в мрежата. Ние бихме желали да ви спестим малко време и пари, и предложим доказано качествени модели на цени поносими за всеки.

 

Какво е Пинпойнтер и за какво се използва?

Вашият традиционен металотърсач ще ви позволи да намерите предмет, заровен под земята, но точността на местоположението ще варира в зависимост от качеството на металотърсача и рядко ще откриете малък метален предмет от първия път. Това обаче само по себе си не трябва да е проблем, тъй като точно тук се появява пинпойнтера.

 

Изкопаването на голяма площ за откриване на метален предмет отнема както време, така и енергия. Освен това, поради само ограничените познания за това къде се намира този предмет, вие рискувате неволно да го повредите. Пинпоинтерът решава всички тези проблеми, като ви казва по-точно откъде да започнете да копаете.

 

Този инструмент с джобен размер не е просто вашият мобилен ръчен металотърсач. С модели, включващи LED светлина за осветяване, звуков сигнал или вибрация, заедно с повишени нива на чувствителност за монети и бижута, пинпоинтерът ще стане вашият инструмент. 

 

Традиционен металотърсачи с вграден пинпойнтер?

Редица марки металотърсачи се предлагат със собствен пинпоинтер, но това не винаги е така. За щастие, всеки производител е осъзнал, че пинпоинтерът е съществена част от комплекта. Дори един сравнително евтин пинпоинтер, като pinpointer метал детектор garrett, ще свърши фантастична работа и дори не е нужно да струва толкова пари.

 

 

Най-добрият бюджетен пинпоинтер на пазара през 2022 година?

Редица металотърсачи вече се предлагат с вграден пинпоинтер, но ако вашата машина не го прави, ние можем да ви предложим най-добрият бюджетен модел на пазара GP-Pointer II. Разполагаме с набор от водоустойчиви точни пинпоинтери, независимо от вашия бюджет или опит. Разбира се, нашият екип в eTop.bg също е на разположение, за да отговори на всички въпроси, които може да имате, преди да направите покупката си.

 

 

Евтини пинпойнтери?

Можем ли да разчитаме на евтиния пинпойнтер че ще ни върши работа или поговорката че, “Евтиното излиза скъпо” ще се окаже вярна?

Нека да започнем от там че пинпойнтера като продукт няма прекалено сложна структура и като себестойност не е толкова голяма. Всъщност за никого не е тайна че цената на “марков продукт” може да бъде поне с 50% по-ниска ако не плащахме заради самата марка. Също така не е тайна че, голямо част от производството на всички извесни марки се изпълнява в китайски заводи. Това не трябва да ви плаши. Качестово на продукти произведени в китай в днешно време е наистина доста по-високо. За щастие няколкото големи завода в китай, произвеждащи металотърсачи и пинпойнтери за всички известни американски и европейски марки, произвеждат и предлагат същите с много малка разлика под друго име. Това им позволява да предлагат продуктите на няколкократно по-ниски цени. Както ще забележите в описанията на някои от нашите металотърсачи и пинпойнтери, ние сме описали на кой известен модел и марка са копия. 

Тези модели определено са най-добрите оферти които можем да ви предложим!

 

Но какво препоръчваме на всеки, който започва тепърва да се занимава с това вълнуващо ново хоби?

Нашата продуктова гама обхваща както продукти с нисък, така и с висок обхват, предлагайки идеалното решение за онези хора, които може би не са сигурни в ефективността на пинпоинтера, както и в бюджета който искат да отделят за това ново хоби. 

Също така, не бъдете преднамерени към идеята да закупите евтин пинпоинтер или металотърсач, тъй като дори тези модели в долния край на ценовия диапазон са напълно оборудвани с функции и екстри.