. Озонен генератор с капацитет 200 мг/ч и по-ниска консумация на енергия OZ-30N eTop
Описание: Озонен генератор OZ-30N е сред най-новите разработки в своята област. Той може да намери огромно приложение в домашни и комерсиални условия, като помогне за пълното елиминиране на всички вредни микроорганизми и бактерии, съдържащи се във..
130,00лв
Без данък: 130,00лв
OZ-30N

Единственият начин за борба с неприятната миризма е активният кислород – озон.

Озона е натурални газови молекули и често се среща в природата. Озоновият слой в стратосферата защитава земята от вредните UV – лъчи. При правилна употреба озона е ефективен и щадящ околната среда алтернативен вариант на химикалите.

 

Озонен генератор OZ-30N е сред най-новите разработки в своята област. Той може да намери огромно приложение в домашни и комерсиални условия, като помогне за пълното елиминиране на всички вредни микроорганизми и бактерии, съдържащи се във въздуха, питейната вода и храните. Особено подходящ за пречистване на плодове и зеленчуци от вредните за здравето пестициди.

Уредът е с изключително нисък разход на енергия, залагайки на безшумна и напълно лишена от вибрации въздушна помпа. Може да работи съвместно със сушилня за въздух, както и да осигури непрекъснато генериране на Озон, когато се използва за подобряване качеството на водата в аквариуми и декоративни езерца, като за целта е нужна съвместната му работа с контролера Redox (ORP). С негова помощ могат да се елиминират редица здравословни проблеми и да се подобри драстично качеството на въздуха в жилищни и индустриални помещения.