Digital Wind Speed Gauge Sport Anemometer Thermomete​r AM-816 eTop
Този компактен анемометър едновременно измерва и показва скоростта на въздуха и температурата. Той е подходящ за определяне скоростта на въздуха на вентилатори от най-различен тип (домашни, компютърни, монтирани на сървъри и др.), климатични инсталац..
49,00лв
AM-816
На база 1 отзива.
Цифров ръчен анемометър ANE-271 eTop
Характеристики: Едновременно измерване на скоростта и температурата на вятъра Превключване между максимална / средна / текуща скорост на вятъра Избираеми температурни единици: °C / °F Избираеми единици за скоростта на вятъра: m/s, km/h, f..
65,00лв
ANE-271
Digital Anemometer Thermometer, Air Speed Temperature Meter 8020 eTop
Точен уред с общо предназначение, който едновременно измерва и показва скоростта на въздушния поток и температурата. Този анемометър е с висока точност и е идеален за бързо измерване на скоростта на въздуха във вентилационни отвори, лабораторна безоп..
140,00лв
VA-8020
На база 1 отзива.
Multi-function Thermo Anemometer with °C & °F AM-4836V eTop
Мултифункционален измервателен уред, който предоставя важна информация за основните параметри на въздушния поток. Той може да записва, извлича и изтрива до 24 групи от данни. Прецизен инструмент, който има разнообразни практически приложения, включит..
149,00лв
AM-4836V
Multi-function Thermo Anemometer CUP speed air Weather AM-4836C eTop
Това е анемометър с широк диапазон от функции. Типовете датчици предоставени в комплекта са предназначени за обща, дългосрочна и безпроблемна работа. Двете сонди са снабдени с чувствителни сензори, които могат да открият дори и най-лекия бриз. Устрой..
289,00лв
AM-4836C
На база 1 отзива.
Професионален анемометър + запис на данни ANE-273 eTop
Този многофункционален анемометър със запис на данни е професионален инструмент за измерване на скоростта на вятъра, температурата и влажността. Той е идеално решение за дейности на открито като уиндсърф, кайт, ветроходство, сърф, риболов, туризъм, с..
335,00лв
ANE-273
Цифров анемометър с термометър ANE-272 eTop
Този анемометър е предназначен да измерва скоростта на вятъра и температурата. Това е идеално устройство за дейности на открито като уиндсърф, плаване, сърфиране, риболов, туризъм, стрелба, планинско катерене и т.н. Характеристика:  &nb..
135,00лв
ANE-272
Digital Anemometer Wind Speed Meter Thermometer 0~45m/s AM8901 eTop
Този многофункционален анемометър осигурява незабавни данни, като например скорост и температура на въздуха, на двуредов LCD дисплей с фоново осветление. Този уред показва скоростта на вятъра в 5 параметъра (m / s, km / h, ft / min, възли и m..
225,00лв
AM-8901