Амперклещи с NCV и измерване на 8 параметри FS668C
Компактен модел с безконтактно откриване на напрежение в кабели Измерване на 8 параметъра: Съпровитление, AC/DC напрежение, зумер, AC ток, капацитет, NCV и честота Ясен LCD дисплей с подсветка       ..
58,00лв
Без данък: 58,00лв
FS668C
Амперклещи с автоматичен обхват за напрежение, ток, съпротивление, капацитет, честота, Т, NCV FS8330-PRO
1.Измерване на AC напрежение, AC/DC ток, съпротивление и непрекъснатост на веригата. 2. Автоматично избиране на измерваната величина и обхвата. 3. Защита от претоварване за целия диапазон на измерване. 4.LCD цветен дисплей с подсветка, лесен..
69,00лв
Без данък: 69,00лв
FS8330-PRO
Цифров AC/DC клемомер мултиметър E04-014
Този преносим цифров клемомер е инструмент за измерване, предназначен за използване от електротехници, техници и сервизи. Той е в състояние да измерва DC и AC напрежение, променлив ток, съпротивление, диод, непрекъснатост и температура. Този измер..
65,00лв
Без данък: 65,00лв
E04-014
Цифров мултифункционален клемомер с автоматичен обхват за измерване текущото AC/DC напрежение E04-007 eTop
Описание: Измервателен уред модел E04-007 представлява цифров ръчен клемомер с широк спектър от функции. Това е компактен и удобен за работа професионален инструмент, предназначен за тестване на клеми, с отчитане на: постоянно и променливо напреже..
65,00лв
Без данък: 65,00лв
E04-007

Амперклещи са измервателни уреди за ток и напрежение, от типа мултиметри. Те се различават от мултицетите с  това че, могат да измерват безконтактно променлив ток, без да е необходимо премахване на част от изолацията или прекъсване на проводника. Поставя се проводник между челюстите на амперклещите и се измерва електрическото поле което захранения проводник създава. Най-лесния и бърз начин за откриване на живи проводници измислен до сега.

Амперклещите можем условно да ги разделим на два основни типа:

  • Променливо токови
  • Комбинирани – право и променливо токови (с ефект на Хол)

Разбира се има и други критерии които също са от основно значение при избора на амперклещи. Някои от тях имат двоен дисплей за лесно четене, подсветка за работа в тъмни помещения, възможност за прехвърляне на информацията към компютър чрез USB връзка, фенер и други не толкова важни функции.

Амперклещите могат да бъдат с два вида челюсти – затворен или отворен тип. Значително по разпространените са от затворения тип. При тях с натискането на специален спусък, челюстите се отварят, проводника се прокарва между тях, след което се затварят. Важно условие за сигурно и точно измерване е да се прокарва винаги само един кабел. Амперклещите с отворен тип челюсти са значително по-лесни за работа, поради това че те няма спусък и затворени челюсти, а за измерване е необходимо само да доближите фазовия проводник до тях.

Мултиметрите тип амперклещи са много разпростанение поради това че имат много голямо приложение в много различни свери и супер ниски цени.

Etop.bg Ви предлага амперклещи в различни ценови диапазони, класове точно и надежност. За консулатация относно технически характеристики и надежност, не се колебайте да се свържите с нас.