Промоция
Професионален рефрактометър за антифриз, adblue, течност за чистачки, електролит акумулатори RHA-503ATCADBLUE
С всеки закупен рефрактометър, получавате като ПОДАРЪК (ДОПЪЛНИТЕЛНО КАПАЧЕ С ВГРАДЕНО LED ОСВЕТЛЕНИЕ)  Готови ли сте за зимата? Проверихте ли антифриза, а течността за чистачки, колата ви не пали, дали проблема е в акумулатора? Уред за и..
85,00лв 55,00лв
Без данък: 55,00лв
Ref.001
На база 17 отзива.
Промоция
Рефрактометър Refractometar антифриз електролит за батерии и течност за чистачки RHA-503ATC
С всеки закупен рефрактометър, получавате като ПОДАРЪК (ДОПЪЛНИТЕЛНО КАПАЧЕ С ВГРАДЕНО LED ОСВЕТЛЕНИЕ)  Метален рефрактометър с температурна компенсация. ТОП КАЧЕСТВО. Този рефрактометър е подходящ за работа с антифриз, електролит за батерии..
79,00лв 55,00лв
Без данък: 55,00лв
Ref.002
На база 1 отзива.

Тестер за антифриз - Оптичен уред (Рефрактометър) за измерване на антифриз, течност за чистачки, адблу и електролити на акумулатори. Измерват антрифризи Пропилен и Етилен (G13/12/11) и Адблу.

Тестери за антифриз са надеждни, ефективни, удобни и точни устройства за измерване температурата на замръзване на антифриза. Те са нужни основно в автосервизите, но предвид сравнително достъпната им цена, този вид измерватели се използват и от немалък брой любители автомобилисти и собственици, полагащи изключителни грижи за своите коли.

От нашият онлайн магазин Etop.bg можете да се сдобиете с комбиниран 5 в 1 тестер за антифриз, тестващ също Adblue, течност за чистачки и електролит в автомобилните акумулатори. 

Тестерите за антифриз, предлагани от нас са произведени от най-висок клас алуминий и гума. Точността на показанията не зависимо от температурата на околната среда се гарантира от ATC системата (автоматична температурна компенсация). Работата с рефрактометрите ни е лесна, както при измерване, така и при калибриране. Процентният индикатор, вграден в ръчния тестер за антифриз показва точка на замръзване на флуида както за пропилен гликол, така и за етилен гликол.

Може да избирате между 4 в 1 или 5 в 1, но независимо кой модел ще изберете, ще го получите в пълен комплект с течност за калибриране, инструкции за работа и здрава кутия за съхранение.

След закупуване на качествения и надежден тестер за антифриз на достъпна цена, е желателно да го използвате и съхранявате правилно. Ще ви бъдат предоставени течност за калибриране,  отвертка, пипети, за да поддържате устройството в състояние да отчита данните точно. След употреба прибирайте уреда в протекторната пластмасова кутия.