3 в 1 скенер за стени, детектор за дърво, метали, AC кабели E04-022
Чрез този скенер може ефективно да превключвате между 3-те различни режима на сканиране  и лесно да откривате и локализирате наличието на пирони, тръби, арматура и други метални предмети, както и дървени греди или кабели. Скенерът е снабден със ..
40,00лв
Без данък: 40,00лв
E04-022
3в1 Скенер за стени, откриване на кабели, измерване на разстояниe, дигитален нивелир NF-518S NOYAFA
Този многофункционален измервателен уред може да открива магнитни и немагнитни метали (неръждаема стомана, медна тръба) и захранващи кабели в стени, тавани и дървени изделия. Може също да измерва дължина, площ, обем, както и разполага с дигитален нив..
195,00лв
Без данък: 195,00лв
NF-518S
Промоция
Цифров скенер за стена 4 в 1 детектор за дърво, метали, кабели STD-279 eTop
Детекторът може да се използва за откриване на метали (желязо и цветни метали), дървени греди и кабели, които са разположени  в стени, тавани и подове, изработени от конвенционален бетон, керамични плочки, дървени плоскости и други. Характери..
156,00лв 90,00лв
Без данък: 90,00лв
STD-279
Цифров скенер за стена, детектор за дърво, метали, кабели TH210
Характеристики: Чрез този скенер може ефективно да превключвате между 3-те различни режима на сканиране в рамките на минути и лесно да локализирате наличието на метали, тръби, дървени греди или кабели. Ергономичен дизайн: здраво захващане, пр..
49,90лв
Без данък: 49,90лв
TH210

Скенер за стени -  Тези уреди помагат за ефективно сканиране в рамките на минути и лесно локализиране наличието на метали, тръби, дървени греди или кабели в стените, подове и тавани.

Чрез принципа си на работа и устройство, те позволяват здраво захващане и  удобно и лесно използване. Бързо локализира ръбовете и центъра на метални шипове, тръби, арматури, греди зад стени, подове и тавани. Допълнителните функции като подсветка, автоматично калибриране и автоматично изключване допълнително спомагат за по-лесното му използване.