CO22 Wall-Mount Indoor Air Quality Monitor Temperature Humidity RH CO2 CO22
Индустриалният стенен монитор и контролер СО22 е разработен за измерване нивата на вредни емисии в затворени помещения. Освен стойностите на въглероден диоксид (СО2), уредът измерва също влажността и температурата на въздуха, точката на оросяване и т..
435,00лв
Без данък: 435,00лв
CO22
CO87 Desktop Indoor Air Quality Monitor Temperature Humidity RH CO2 CO87
Измервателен уред СО87 е настолен модел, разработен за бързо и точно измерване стойностите на СО2 (въглероден диоксид), температура и влажност на въздуха. Тройният LCD дисплей е пригоден за едновременно показване на трите измерени стойности в реално ..
359,00лв
Без данък: 359,00лв
CO87
CO98 CO2 Data Logger Temperature Humidity Monitor 9999ppm CO98
Настолен монитор СО98 е разработен за бързо и прецизно измерване на качеството на въздуха в затворени помещения. Бързо и точно отчита нивото на въглероден диоксид (СО2), температура и влажност на въздуха. Данните от измерването се предоставят едновре..
399,00лв
Без данък: 399,00лв
CO98
Монитор за CO2, формалдехид (HCHO), (TVOC), AQI индекс, PM2.5, PM10, влажност и температура AQM-388
Многофункционален детектор за качество на въздуха, който може да измерва формалдехид (HCHO), общо летливи органични съединения (TVOC), прахови частици с размер <2,5 микрона (PM2.5/10), индекс на качеството на въздуха (AQI), температура и влажност...
275,00лв
Без данък: 275,00лв
AQM-388
Монитор за качеството на въздуха, CO2 до 9999 ppm, температура и влажност 7729
Качеството на въздуха в помещенията е ключът към нашето здраве и комфорт. При нива с концентрация на CO2 от 1000 ppm вече могат да се появят проблеми, като сънливост. Въпреки това много често вътрешните помещения като офиси и класни стаи достигнат че..
449,00лв
Без данък: 449,00лв
7729
Настолен монитор за измерване на CO2, температура, влажност и атмосферно налягане TL-2000C eTop
Качеството на въздуха в помещенията е ключът към нашето здраве и комфорт. При нива с концентрация на CO2 от 1000 ppm вече могат да се появят проблеми, като сънливост, главоболие, загуба на концентрация. Следователно е от първостепенно значение непрек..
279,00лв
Без данък: 279,00лв
TL-2000C
Тестер за качеството на въздуха в затворени помещения, HCHO, TVOC JMS11
В ежедневието си често сме изложени на безброй потенциални източници на фини прахови частици. Без значение дали живеете или работите в близост до изключително натоварен път или до индустриална зона – има голяма вероятност количеството на тези частици..
42,00лв
Без данък: 42,00лв
JMS11
Digital Handheld Dust Particle Counter PM2.5, PM10 AQI Tester TC-8100
Този високотехнологичен уред за откриване на прах и изследване качеството на въздуха е проектиран да предоставя точни и надеждни измервания на PM2.5, PM10, температура, влажност и AQI нива. Продуктът използва принципа на лазерното разсейване, което..
669,00лв
Без данък: 669,00лв
TC-8100
Проверка чистотата на въздуха

В нашата категория "Проверка на чистота на въздуха" ще намерите най-модерните уреди за измерване на праховите частици във въздуха, създадени да ви предоставят точни и надеждни данни за качеството на въздуха във вашето пространство.

Защо е много важно да следим чистотата на въздуха?

В съвременния свят качеството на въздуха, който дишаме, е от съществено значение за нашето здраве и благополучие. Праховите частици, известни като PM2.5 и PM10, са малки частици, които могат да проникнат в дихателната ни система и да причинят редица здравословни проблеми, включително респираторни заболявания, алергии и сърдечни проблеми.

Чистотата на въздуха е особено важна поради следните причини:

    Здраве на дихателната система: Продължителното излагане на високи нива на прахови частици може да доведе до хронични заболявания като астма и бронхит. Децата и възрастните хора са особено уязвими.
    Сърдечно-съдово здраве: Замърсеният въздух е свързан с повишен риск от сърдечни заболявания и инсулти. Частиците PM2.5 могат да проникнат в кръвния поток и да причинят възпаления и артериални проблеми.
    Общо благополучие: Чистият въздух допринася за по-добра концентрация, повишена енергия и общо по-добро здравословно състояние. В замърсена среда хората често се чувстват уморени и с понижена продуктивност.

Какви уреди предлагаме?

Нашата гама от уреди за измерване на праховите частици включва най-новите технологии за откриване и анализ на качеството на въздуха. Нашите продукти са проектирани с внимание към детайла и включват функции като:

    Точни измервания на PM2.5 и PM10: Нашите уреди използват принципа на лазерното разсейване, което позволява откриване на дори най-малките частици с размери от 0.3µm до 10µm.
    Многофункционални дисплеи: С нашите цветни TFT дисплеи, можете лесно да следите данните в реално време, включително температура и влажност.
    Запис на данни: Възможност за съхранение на до 999 записа, което ви позволява да проследявате промените във времето и да анализирате тенденциите в качеството на въздуха.
    Преносими и удобни: Нашите уреди са компактни и с вградени акумулаторни батерии, което ги прави идеални за използване както в дома, така и на открито.

За кого са подходящи нашите уреди?

Нашите уреди са идеални за широка гама от потребители, включително:

    Домашни потребители: Поддържайте здравословна среда за вашето семейство, като следите качеството на въздуха в дома.
    Бизнеси и офиси: Осигурете безопасни и здравословни условия за работа, като следите качеството на въздуха в работното пространство.
    Индустриални потребители: Нашите уреди са идеални за проверка на чистотата на въздуха в производствени помещения, лаборатории и други индустриални среди.

Не правете компромиси с качеството на въздуха, който дишате. Изберете от нашата селекция уреди за измерване на праховите частици и осигурете чист и здравословен въздух за вас и вашето обкръжение. Разгледайте нашите продукти и открийте идеалния уред за вашите нужди.

За допълнителна информация или помощ при избора, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите експерти са винаги готови да ви помогнат!