професионален уред за измерване нивата на шум с функция за регистриране на данни и голям диапазон на измерване – 30dB – 130 dB SLM-25 eTop
Описание: Децибеломер модел SLM-25 е компактен и лесен за употреба уред с изключително широк диапазон на измерване от 30dB~130dB. Този измервателен уред намира широко приложение в съвременния живот, като например: анализ н..
104,00лв
Без данък: 104,00лв
SLM-25
Смарт монитор за измерване нивото на шум, температура и влажност в затворени помещения, детски стаи, спални SLM-336
Дигиталният влагомер-термометър-шумомер помага за създаването на здравословен климат във вашия дом. Чрез този измервателен уред можете лесно да следите едновременно нивото на шума, температурата и влажността в затворени помещения. Едно чудесно решени..
115,00лв
Без данък: 115,00лв
SLM-336
Уред за измерване нивата на шум с софтуерен компактдиск SL-5868P eTop
Описание: Звукомер- децибелометър SL-5868Pе изключително гъвкав измервателен инструмент с по-голям и по-широк обхват на измерване 30-130dB. Оборудван с вграден калибрационен сигнал от 94dB при 1kHz, уредът предлага 4 измервателни параметъра - Lp (..
249,00лв
Без данък: 249,00лв
SL-5868P
На база 1 отзива.
Професионален уред за измерване нивата на шум с фоново осветление на дисплея SLM-24 eTop
Описание: Децибелометър SLM-24 е компактен професионален уред за измерване нивата на шум, предлагащ значително по-голям обхват на измерване, в сравнение с подобни уреди от по-нисък ценови клас. Капацитет му на отчитане варира между 30dB~130dB, кат..
84,00лв
Без данък: 84,00лв
SLM-24
Уред за измерване нивото на звука 30 ~ 130dBA, шумомер, децибелометър SLM-270 eTop
Този уред за измерване нивото на звука е чудесен инструмент за проверка, наблюдение или контрол на всяко място, както и за създаване на по-добра работна или жизнена среда. Характеристики: Проектиран да отговаря на следните стандарти: М..
139,00лв
Без данък: 139,00лв
SLM-270
На база 1 отзива.
Уред за измерване нивото на звука 30 ~ 130dBA, шумомер, децибелометър SLM-267 eTop
Този уред за измерване нивото на звука е чудесен инструмент за проверка, наблюдение или контрол на всяко място, както и за създаване на по-добра работна или жизнена среда. Приложение: Перфектен инструмент за измерване нивото на шум  във фабрика..
65,00лв
Без данък: 65,00лв
SLM-267
Шумомер за измерване на нивото на звука диапазон на измерване 30~130dB FDM01 FNIRSI
FNIRSI FDM01 дигитален шумомер с високочувствителен сензор, висока прецизност и широк диапазон на измерване 30~130dB. Този тип шумомери децибеломери намират много голямо приложение в различни индустрии и институции където е важно контролата на нивото..
86,00лв
Без данък: 86,00лв
FDM01
Шумомер с памет до 20000 записа и Bluetooth SLM-30B
Bluetooth шумомер с широк диапазон от 30 до 130 dBA с впечатляваща точност от ±1.5 dB и възможност за лесно свързване с приложение за телефон "dB Tester". Независимо дали трябва да наблюдавате нивото на звука във фабрики, офиси, домове, коли, учил..
80,00лв
Без данък: 80,00лв
SLM-30B
Шумомер, звуков регистратор, A / C / Z претегляне, обхват 30 ~ 130 dB SLM-390
Представяме ви усъвършенствания цифров шумомер с широк диапазон на измерване от 30 до 130 dB. Този универсален инструмент предлага A, C и Z опции за честотно претегляне, което позволява прецизно характеризиране на звука в различни сценарии. Настройки..
155,00лв
Без данък: 155,00лв
SLM-390
Проверка нивата на шум

В нашата категория с уреди за "Проверка нивата на шум" ще намерите широка гама от децибелометри и шумометри, проектирани да ви предоставят прецизни и надеждни данни за нивата на шум в различни среди. Независимо дали сте професионалист в индустриална среда, или просто искате да следите нивата на шум в дома си, нашите инструменти са създадени да отговорят на вашите нужди.

Защо е важно да следим нивата на шум?

Шумът е един от основните фактори, които могат да повлияят на здравето и комфорта ни. Продължителното излагане на високи нива на шум може да доведе до редица здравословни проблеми, включително:

    Загуба на слуха: Високите нива на шум могат да повредят слуховите ни клетки, което води до необратима загуба на слуха.
    Стрес и безпокойство: Продължителното излагане на шум може да увеличи нивата на стрес и безпокойство, което се отразява на общото ни благополучие.
    Нарушения на съня: Шумът може да попречи на качеството на съня ни, водейки до умора и намалена продуктивност през деня.
    Кардиоваскуларни проблеми: Дългосрочното излагане на силен шум е свързано с повишен риск от високо кръвно налягане и сърдечни заболявания.

Какви уреди предлагаме?

Нашата гама от децибелометри и шумометри включва най-новите технологии за измерване на нивата на шум. Нашите продукти са внимателно проектирани с функции като:

    Висока прецизност: Нашите уреди предоставят точни измервания на нивата на шум, за да гарантират надеждни данни.
    Лесен за използване интерфейс: С удобни за потребителя дисплеи и контролни панели, нашите инструменти са подходящи както за професионалисти, така и за любители.
    Преносимост: Компактните и леки дизайни позволяват лесно пренасяне и използване в различни среди.
    Запис на данни: Възможност за съхранение и анализ на данни, което ви позволява да проследявате промените в нивата на шум във времето.

За кого са подходящи нашите уреди?

Нашите децибелометри и шумометри са идеални за различни потребители, включително:

    Индустриални потребители: Измерване на нивата на шум в производствени помещения, строителни обекти и други индустриални среди.
    Бизнеси и офиси: Осигурете комфортни и безопасни условия на работа, като следите нивата на шум в офиса.
    Домашни потребители: Поддържайте тишината и спокойствието във вашия дом, като следите нивата на шум от уреди и околна среда.

Не правете компромиси с качеството на звуковата среда около вас. Изберете от нашата селекция децибелометри и шумометри и осигурете тишина и комфорт за вас и вашето обкръжение. Разгледайте нашите продукти и открийте идеалния уред за вашите нужди.

За допълнителна информация или помощ при избора, не се колебайте да се свържете с нас. Нашите експерти са винаги готови да ви помогнат!