4-in-1 Soil Survey Instrument ( pH °F / °C moisture sunlight ) ZD-07
Влагомер 4-в-1 - уред за измерване на почвена влага, pH, температура и слънчева светлина. Той предлага четирите най-важни показателя, необходими за отглеждане на всички видове растения, отглеждани на открито и на закрито. Разполага с чувств..
59,00лв
Без данък: 59,00лв
ZD-07
Уред за измерване PH и влажност на почвата  ZD-06 eTop
Този уред осигурява бърза, проста и точно проверка на нивото на рН (киселинност и алкалност) и нивото на влажност на почвата. Дължината на металната сонда от 295 мм позволява да проникне на  по-голяма дълбочина в почвата. рН и влагата ..
143,00лв
Без данък: 143,00лв
ZD-06
Промоция
2 в 1 уред за измерване PH и влажност на почвата ZD-05 eTop
Стойността на рН на почвата е много важен фактор за качеството на културите. Повечето култури не могат да оцелеят в твърде киселинни или твърде алкални почви. Получете правилното отчитане на рН за вашата култура е изключително важно. Този измервателе..
139,00лв 125,00лв
Без данък: 125,00лв
ZD-05
PH метър със сменяем електрод подходящ за почва, тесто, месо, сирене, хляб, плодове PH-08
Преносим ръчен pH метър, предназначен за измерване на киселинността или алкалността на различни вещества, като почва, тесто, месо, сирене, хляб, плодове и други. Характеристики: Едновременно измерване на Ph и температура Прецизно измерва..
95,00лв
Без данък: 95,00лв
PH-08
Промоция
ПАР метър Квантов светлинен измервателен уред фотосинтеза растения PAR-380
Квантово измервателно устройство предназначено за измерване на потока от фотосинтетично активна радиация (PAR) в диапазона на дължината на вълната от 400 до 700 нанометра (nm). PAR представлява спектъра на светлината, който е от съществено значение з..
399,00лв 325,00лв
Без данък: 325,00лв
PAR-380
Тестер за фосинтетично активно лъчение (PAR), Измерване на интензитета на светлината за растеж на растения на закрито и на открито PAR-355
Фотосинтетично активно лъчение (PAR) се отнася до частта от слънчевата радиация, която е в спектралния диапазон от 400-700 nm и е използваема за фотосинтеза. Процентът на PAR в общата падаща слънчева радиация зависи от фактори, като времето на деня, ..
255,00лв
Без данък: 255,00лв
PAR-355
Проверка качества на почвата

Категорията „Проверка качествата на почвата“ включва измервателни уреди които анализират някои от основните свойства на почвата: Алкалност (pH) и влажност.

 Тази проверка е от съществено значение за селското стопанство, като целта е да се определи качеството на почвата и нейната способност да поддържа растежа на растенията.

        pH ниво: Измерване на киселинността или алкалността на почвата, което влияе на наличността на хранителни вещества за растенията. Почвите обикновено имат pH между 4 и 8, в зависимост от типа и местоположението.

        Хранителни вещества: Анализ на макро- и микроелементи като азот (N), фосфор (P), калий (K), калций (Ca), магнезий (Mg), сяра (S), желязо (Fe), манган (Mn), бор (B), мед (Cu), цинк (Zn) и молибден (Mo). Тези елементи са жизненоважни за растежа на растенията и тяхното здраве.

        Влажност: Измерване на съдържанието на вода в почвата, което е от съществено значение за растежа на растенията и определяне на нуждите от напояване.

Проверката на почвата е важна за оптимизиране на земеделските практики, подобряване на добивите, предотвратяване на деградацията на земите и осигуряване на устойчиво управление на почвените ресурси. Редовният анализ на почвата позволява навременно откриване на проблеми и предприемане на коригиращи мерки за подобряване на нейното качество и продуктивност.