Мултиметри / Осцилоскопи / Скопометри - Водещи марки на най-добри цени в eTop.bg

AC/DC мултиметър с автоматичен обхват GVA-18B GVA-18B eTop
Описание: Мултицет модел GVA-18B е компактен и прецизен цифров измервател, позволяващ свързване към персонален компютър с опция за ръчно и автоматично избиране на обхвата. С автоматичния режим се избира най-добрият обхват за тествания вход и е въз..
$51,90
Digital Clamp Meter Multimeter DC AC Voltage Current Resistance Diode Continuity Tester E04-032 eTop
*** Моля обърнете внимание за локацията на продукта. Продукти на склад в Хонг Конг се заплащат предварително с Пей Пъл и се доставят с Български пощи до 2 седмици. ..
$43,90
Digital Tester Multimeter Thermometer Resistance VC-99 eTop
The designed parameter has the function of measuring DC and AC voltage, DC and AC current, Resistance, Capacitance, Frequency, Temperature (°C / °F), Duty circle, Transistor, Diode and Continuity Performance Test. Features includes: analog ba..
$39,90
. Мултиметър 5в1 с възможност за измерване на: LUX, dB, °C, RH, AC, DC GVA-19 GVA-19 eTop
GVA-19 е мултиметър от ново поколение. Той съчетава функциите на 5 различни измервателни уреда - мултиметър, звукомер, луксомер, термометър и хигрометър. Уредът е разработен за измерване на директно и алтернаторно (редуващо се) напрежение, ток, капац..
$51,90
Мултиметър за AC/DC напрежение, съпротивление, капацитивно съпротивление, диод и температура Е04-038
Описание: Професионален мултицет Е04-038 е компактен 3 цифров измервателен уред с 5/6-цифрен True RMS и стандартен интерфейс USB2.0. Той може да измерва DC / AC напрежение, DC / AC ток, съпротивление, капацитивно съпротивление, честота, диод, темп..
$87,90
Цифров AC/DC клемомер, мултиметър, термометър и Ом-метър CM113 eTop
Описание: Измервателен уред модел CM113 е професионален мултифункционален AC/DC клемомер с автоматичен обхват и капацитет 3999 броя. Той е предназначен за тестване на клеми, отчитайки: постоянно и променливо напрежение, постоянен ток, съпротивлени..
$51,90
Цифров клемомер мултиметър за измерване постоянния ток и капацитивното съпротивление в клемите / Ом метър CM213 eTop
Описание: Измервателен уред модел CM213 е професионален мултифункционален AC/DC клемомер с автоматичен обхват и капацитет 5999 броя. Той е предназначен за тестване на клеми, отчитайки: постоянно и променливо напрежение, постоянен ток, съпротивлени..
$55,90
Цифров клемомер с автоматичен обхват за измерване на фазова последователност AC/DC променливо напрежение AC ток и диод E04-033 eTop
Описание: Клемомер Е04-033 е професионален цифров измервателен уред, предназначен за тестване на проводници с възможност за измерване на DC и AC напрежение, променлив ток, устойчивост, диод, непрекъснатост, капацитивно съпротивление и честота. Осв..
$34,90
Цифров мултиметър – термометър ,с опция за измерване на съпротивлението VC-99 eTop
Описание: Цифров мултиметър VC-99 е компактен и надежден уред, предназначен за измерване на DC и AC напрежение, прав и променлив ток, съпротивление, капацитивно съпротивление, честота, температура (° C / ° F), работен цикъл, транзистор, диод и тес..
$39,90
Цифров мултифункционален клемомер с автоматичен обхват за измерване текущото AC/DC напрежение E04-007 eTop
Описание: Измервателен уред модел E04-007 представлява цифров ръчен клемомер с широк спектър от функции. Това е компактен и удобен за работа професионален инструмент, предназначен за тестване на клеми, с отчитане на: постоянно и променливо напреже..
$29,90
Цифров мултицет с термометър и волтметър VC-97 eTop
Описание: VC-97 професионален мултицет с автоматичен обхват, е уред с висока производителност и точност, предназначен за отстраняване на грешки и неизправности в електрически вериги. Той предлага висока точност при измерване на: DCV, ACV, DCA, ACA..
$36,90